DAG VAN DE MANTELZORG

 

Welke mantelzorger gun jij een
GRATIS HOLOS MASSAGE?

 

 

 

 

Op 10 november 2021 is het de Dag van de Mantelzorger. Net als vorig jaar nodig ik 3 mantelzorgers uit voor een gratis Holos Massage.

Nomineer een mantelzorger voor een gratis massage bij Dian Gaustad Praktijk voor Massage en Bewustwording. Vertel in het kort waarom je deze mantelzorger een gratis Holos Massage gunt.
Ja, je mag ook jezelf nomineren!

Aanmelden kan tot zondag 14 november via praktijk@diangaustad.nl  of via het contactformulier. Uit alle aanmeldingen kies ik 3 mantelzorgers. In een persoonlijk bericht laat ik je weten of de door jou genomineerde mantelzorger tot de gelukkige 3 behoort.

Buiten de 3 gratis massages, bied ik een aantal massages met korting aan. Hiervoor kom je ook in aanmerking als je iemand hebt genomineerd en zelf geen mantelzorger bent.

Wil je meer lezen over Holos Massage voor Mantelzorgers? holosmassagetherapie.nl/mantelzorgers-ontvangen-gratis-holos-massage/
Woon je in een andere regio? Kijk op holosmassagetherapie.nl/mantelzorgers-ontvangen-gratis-holos-massage/ welke praktijk bij jou in de buurt meedoet aan deze actie.

HOLOS MASSAGE BIJ MANTELZORG

Mantelzorg is vaak onzichtbaar. Het zorgen voor een familielid, vriend of buur, gebeurt meestal thuis. Op de Dag van de Mantelzorger worden mantelzorgers in het licht gezet met 110 gratis Holos Massages. Want, mantelzorg mag gezien worden.

Als moeder van een zorgintensieve dochter van 13 jaar is mantelzorg voor mij ‘gewoon’. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is voor mantelzorgers om goed voor zichzelf te zorgen. Voldoende tijd nemen om tot rust te komen en te ontspannen, horen daar bij. Hoe minder je toekomt aan rust en ontspanning, des te meer heb je deze rust en ontspanning nodig. Best een uitdaging om hierin balans te vinden!

Ook buiten deze Mantelzorg-actie om, ontvang ik geregeld cliënten die mantelzorger blijken te zijn. Ieder heeft zijn of haar eigen verhaal. Ik kijk altijd naar wat jij nodig hebt en vooral naar wat voor jou prettig voelt. Zo kun je ook kiezen voor een massage over de kleding, een voetmassage of bijvoorbeeld Holistic Pulsing. 

Een Holos Massage geeft je een afgebakend moment voor jezelf. Je kunt je zorgplichten thuislaten, je hoofd laten rusten. Nu ben jijzelf eens in veilige handen. Dat maakt een Holos Massage zo fijn voor jou als mantelzorger. Al is het alleen maar om even te voelen dat je er zelf ook nog bent.