DAG VAN DE MANTELZORG

 

Welke mantelzorger in de Bollenstreek of regio Leiden gun jij een
GRATIS HOLOS MASSAGE?

 

 

 

 

Als één van de 50 deelnemende Holos masseurs en therapeuten, bied ik aan 3 verschillende mantelzorgers een gratis massage aan. Holos Massagetherapie haakt hiermee aan bij de Dag van de Mantelzorger van de Vereniging MantelzorgNL op 10 november 2020. Zelf ben ik als moeder van een dochter (12) met ernstige motorische beperkingen ook mantelzorger. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om als mantelzorger aan je eigen rust en ontspanning te komen. Ook weet ik dat dat nu juist niet altijd eenvoudig is.

Welke mantelzorger in de Bollenstreek of regio Leiden gun jij een GRATIS HOLOS MASSAGE?
Geef deze persoon op via de het CONTACTFORMULIER en vertel in enkele zinnen waarom je deze persoon een gratis massage gunt.
Uit alle inzendingen kies ik 3 mantelzorgers en neem met hen contact op voor een massage afspraak. (Aanmelden voor deze actie kan tot en met 10 november)

Holos massage voor mantelzorgers

Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Vooral nu tijdens de Corona-pandemie is hun werk nog minder zichtbaar en worden zij extra belast door de gevolgen van het virus. Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen.

Een Holos Massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing. Vanzelfsprekend nemen de Holos Masseurs & Massagetherapeuten de nodige Corona maatregelen. Je wordt hierover geïnformeerd bij het maken van de afspraak.

Op de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november, worden mantelzorgers in heel Nederland gewaardeerd voor hun tomeloze inzet.

Meer informatie over
Holos massage voor mantelzorgers in heel Nederland
De Dag van de Mantelzorger van Vereniging MantelzorgNL